De langste dag..... maar indrukwekkend!
Dag 2
Een prima overnachting achter de rug en een heeeeerlijk ontbijt. Wat een start!
Op weg naar Hertz om de auto te halen. Zou het wel de X-Trail zijn? Tuurlijk. Nick heeft dat effe goed geregeld. 'Nick called this morning' , was het eerste wat de man zei. Na heel wat formulieren afgewerkt te hebben, konden we weg. In een droomauto.
We wisten dat we een lange dag te gaan hadden. De meeste kilometers moesten vandaag gemaakt worden. En dan ook nog eens LINKS! En juist dat valt reuze mee.
Nadat we Johannesburg verlaten hebben (ging best snel) kwamen we terecht in de uitgestrekte mais- en tarwevlakten. Op veel plaatsen zijn de snelwegen nog beter dan bij ons in Nederland. Wel wennen aan al die mensen die langs de kant van de weg lopen of zelfs de snelweg oversteken. Laszlo merkte al snel op dat hier wel erg lange vrachtwagens rijden. Bij Harrissmith de snelweg af, om daarna binnendoor langs een fantastische route richting Cathedral Peak te gaan. Wat een natuur. Ineens doemen de tafelbergen van Drakensbergen voor je op. En via een machtig mooie route, langs o.a. de Bloemfonteindam komen we in het bewoonde deel van dit dal. Laslzo en Annemijn waren nogal aangedaan van al die kinderen die in schooluniform op weg naar huis waren. Vooral als je dan ook ziet in wat voor huis zij dan wonen.
Uiteindelijk op tijd in Didima Camp aangekomen. Opnieuw een mooi onderkomen. Twee huisjes naast elkaar, ook een voor Laszlo en Annemijn. Ze hebben al gezwommen in het ijskoude water van het zwembad.
Het weer is tot nog toe prima.
Morgen weer verder.
Fijn te lezen dat jullie eerste dag goed gegaan is. Toch spannend gelijk zo'n lange dag rijden in het onbekende land.
Geniet ervan!
Liefs,
Hijke, Karen en Maarten vanuit een zeer zonnig Spanje!
Lieve Mensen
Geweldig om te lezen dat jullie het zo fijn hebben super.
En dan hebben jullie het mooiste nog niet gezien denk ik.
Vanmiddag heerenveen ajax 3-1 let op ha ha ha
Hallo familie de kleijn!
is het al leuk? vast wel Ik denk de hele tijd aan jullie bijvoorbeeld: Als het s'avonds is dat denk ik. Wat zouden ze nu doen? misschien wel lekker binnen een spelletje. Heel veel plezier nog verder Doei doei!
Hallo!
Leuk om jullie belevenissen op de voet te volgen! We wachten op foto's!! Willen wel even weten hoe jullie slapen...
Geniet ervan he! We blijven regelmatig kijken voor een nieuw, spannend verhaal!
Kusjes van de kids!!
Ohja Laszlo... Robin heeft echte voetbalschoenen van opa Niek gehad. Hij kan nu dus nog beter voetballen! (zitten geen nopjes op, maar Robin zegt steeds dat die eraan gaan groeien...)