Met de Quad door Drakensbergen
Vandaag een drukke dag. Ontbijt (weer lekker), spullen pakken, in de auto laden en daarna .... op de quad. Een fantastische ervaring is dat geworden. Wat een'rijk' gezicht om je gezin voor je te zien rijden, iederop een quad en Laszlo natuurlijk als eerste achter de gids aan. We zullen proberen een filmpje als link te plaatsen. Een tocht van anderhalf uur naar Lake William en weer terug. Fantastisch!
Daarna even bijkomen met een koffie en wat fris en dan de auto in. Voor 250 km naar Durban. Richting de zee. Wat een gek idee. Dat zal een verschil zijn met Drakensbergen. De rit erheen is weer goed gegaan. Het links rijden went al. Onderweg bij Howick van de snelweg om de Howick Falls te bekijken. Met grote kracht raast het water van de Umghenirivier daar meer dan 100 meter naar beneden. Uiteindelijk aangekomen in Durban, in een vage buurt met zwaar bewaakte appartementen. Onze eerste test: ons appartement (waarvan wij een bevestiging op papier bij ons hebben) blijkt overboekt te zijn. Helaas pindakaas, daar sta je dan met je gezin, wetend dat het donker wordt EN als grootste ramp: de wetenschap dat het een feestweekend is en heel Durban vol zit. Hier heeft het boek van Sabine (dank je) redding gebracht. De gids met B&B-adressen heeft ons (samen met de Tomtom) via via naar Durban Noord gevoerd. En uiteindelijk zijn we daar in een schitterend pension terecht gekomen, met uitzicht op zee, zwembad en trampoline in de tuin. Beter kon niet. Hier merk je weer opnieuw hoe aardig de bevolking hier is. Behulpzaam en zeer vriendelijk. We kunnen hier tot zondag blijven. Geen probleem. En de kinderen hebben hun eigen kamer. En by the way, maar goed dat we niet in centrum van Durban zitten, want het schijnt daar toch wel gevaarlijk te zijn. Vanavond op tijd naar bed en morgen naar het strand en de rest van de omgeving verkennen.
Jeetje wat een verhaal! Wat goed dat jullie nu toch nog in een mooi appartement zitten! Handig zo´n gids!! Wat fijn dat jullie zo genieten!! Leuk ook dat er al een paar foto´s op staan!!
toch handig he zo´n website!!?? Leuk!
Nou geniet lekker en we lezen snel weer wat meer!!!
Dikke kus van ons
Goed te lezen dat jullie veilig onderdak hebben. Had al vast een ticket geboekt! Lees het wel wanneer jullie in veiliger oorden verblijven; kan ik hem weer inwisselen! Leuke verslagen en we blijven jullie volgen!!!
Ziet er toppie uit onze buurtjes in het diepe zuiden, ook goed om te lezen dat alles goed gaat.
Ik zeg geniet er van en wees zuinig op je kanjers.
Gitte vraagt elke dag naar jullie.
P.s. Huis staat er nog!?
Groetjes, de Buurtjes
Hoi stelletje Livingstones,
Wat een ontdekkingen allemaal en wat spannend! Jullie verwachtingen worden beslist niet teleurgesteld! En... wat een geweldig land toch. Zoveel afwisseling, zovel diversiteit. Smul nog maar een paar weekjes, wij volgen jullie op de voet. Hollandse knuffels, Marijke & Rob
Hé Afrika-gangers,
Hebben jullie het Afrika-virus inmiddels al opgedaan???Fijn dat jullie toch nog een mooie slaapplek hebben gevonden in de buurt van Durban. Trouwens erg leuk om via deze weblog met jullie 'mee te reizen'!
Veel plezier nog!
Zonnige groeten uit de Ardennen, Sabine
Jullie doen spannende dingen!!
We lezen trouw elke dag jullie reisverslag hoor!
Leuk die foto's ook!
Groetjes!!!
Hee Avonturisten ! Wat geweldig om zo stiekem een beetje mee te zijn op jullie vakantie ... ! wat een ervaringen allemaal zeg ! Heel veel plezier nog en watch out... i'm looking after you ;-) groetjes Rob en Marjolijn
Heey!
De eerste week zit er alweer op!
De tijd vliegt voorbij?!
Geweldig dat we zo mee kunnen lezen van jullie supervakantie!!
knuffel van ons
Wat een onvergetelijke ervaring om dit als gezin te beleven. Goed hoor dat jullie je niet uit het veld hebben laten staan door een overboeking! Geniet van het vervolg van de reis. Laszlo en Annemijn, we zijn super benieuwd naar de foto's als jullie thuis zijn!
Groetjes, ook van Maarten (nog even in Spanje)