Zon, zee en strand..
Vandaag worden we wakker met mooi weer en uitzicht op de Indische oceaan. Een prachtig gezicht, beter dan de appartemententorens in Durban. We krijgen beneden een lekker Engels ontbijt met ham, ei, worst, champignons en toast. Daarna spullen pakken en naar Umhlanga Rocks om daar een internetcafé te bezoeken voor het bijhouden van ons online reisverslag. Wat leuk trouwens om al jullie reacties te lezen. Zo houden we toch nog een beetje een lijntje met jullie.
Daarna echt naar de zee. Een mooie zee, maar wel behoorlijk wild. Overal staan namelijk borden dat je niet mag zwemmen. Maar Laszlo en Annemijn kunnen het niet laten: eerst met hun tenen in de golven, daarna tot de knieën en uiteindelijk zijn ze tot het kruis helemaal nat.
Opnieuw valt op dat er veel dure auto's rondrijden, van vette BMW's tot nog vettere Mercedessen. Waar komt al dat geld vandaan? Na een flinke wandeling komen we terug bij de auto en gelukkig heeft een parkeerregelaar voor onze auto gezorgd. Waarschijnlijk is hij zelf niet meer in staat om auto te rijden, want recht lopen is er niet meer bij.
Terug bij de Rising Sun hebben we nog heerlijk in de tuin gezeten en onze slaapplaats voor morgen in Eshowe geregeld.
's Avonds weer naar de Gateway (dat gigantische winkelcentrum) om te winkelen en te eten. Annemijn koopt oorbellen en een ketting, Laszlo wil een shirt van Ajax Capetown maar dat is nergens te koop. Dus wordt het een uniek shirt van Afrika Worldcup Soccer 2010 en een shirt van de Orlando Pirates (koploper in de competitie van dit moment). Annemijn probeert ons al 3 dagen over te halen om bij Wimpy te eten, maar het wordt Italiaans. Rond half elf moe maar voldaan naar huis.